U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Dinsdagavond 13 juni is een rondleiding georganiseerd voor geinteresseerde omwonenden van Boerenbuitengebied. Wil je mee? Stuur een mailtje met naam, aantal personen en woonplaats naar info@boerenbuitengebied.nl dan krijg je een mail terug met alle informatie. We starten om 19.30uur vanaf Tussenklappen westzijde 9, Muntendam.

De informatiepanelen en picknickbanken zijn geplaatst bij de overhoekjes. Heerlijke plekken om even te pauzeren tijdens een wandel- of fietstochtje.

Bekijk hoe Boerenbuitengebied regelmatig in de pers komt.
Bezoek de Facebookpagina! Inloggen of registreren is niet nodig.
 
Zo nu en dan geven we een presentatie over het werk van werkgroep Boerenbuitengebied. De laatste keer was op het symposium van de GoudenGrutto op 7 april. Bekijk de leesversie.
Ook komen er af en toe bezoekersgroepen voor een rondleiding. Ook interesse? Neem even contact op.
 
Wie zich aangemeld heeft als vrijwilliger ontvangt een uitnodiging in de mailbox voor de volgende veldwerkdag. Het is heerlijk om in een groep buiten te werken. Gezellig, en ondertussen maken we het landschap mooier. Wil je meedoen? Meld je ook aan als vrijwilliger!
Bekijk verslagen van vorige werkdagen.
 
Waar werken we op dit moment aan?
  • Fiets- en wandelroutes ontwikkelen
  • bermonderhoud
  • Onderhoud struweel
  • Zwerfvuil opruimen