U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
 
Zaterdagmiddag 2 september geven we een rondleiding op de boerderij en door het Boerenbuitengebied. Iedereen mag mee. Start om twee uur vanaf boerderij Kloosterplaats (Tussenklappen wz 9 Muntendam). Het is fijn als je je even meldt van tevoren: 06-294280 of info@boerenbuitengebied.nl
 
Zo nu en dan geven we een presentatie over het werk van werkgroep Boerenbuitengebied. Een van de laatste keren was op het symposium van de GoudenGrutto op 7 april. Bekijk de leesversie.
Een paar weken later hielden we het verhaal tijdens de relatiedag van het College toelating Gewasbeschermingsmiddelen.
Ook komen er af en toe bezoekersgroepen voor een rondleiding. Bijvoorbeeld vogelliefhebbers, politici, mensen van natuurorganisaties zoals WNF, de universiteit Groningen en last but not least dorpsgenoten. Ook interesse? Neem even contact op.
 
Bekijk hoe Boerenbuitengebied regelmatig in de pers komt.
Bezoek de Facebookpagina! Inloggen of registreren is niet nodig.
 
Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief. Dan ontvang je hem digitaal in je mailbox. Hij komt een keer of vijf, zes per jaar uit. Maar je kunt hem ook op de website vinden.
 
Wie zich aangemeld heeft als vrijwilliger ontvangt een uitnodiging in de mailbox voor de volgende veldwerkdag. Het is heerlijk om in een groep buiten te werken. Gezellig, en ondertussen maken we het landschap mooier. Wil je meedoen? Meld je ook aan als vrijwilliger!
 
Waar werken we op dit moment aan?
  • Fiets- en wandelroutes ontwikkelen
  • bermonderhoud
  • Onderhoud struweel
  • Zwerfvuil opruimen